Archy in POMPNL 2-2023

In het aprilnummer van POMPNL heeft een artikel gestaan over ons nieuwe verhuurplatform ArchyRental.nl. Wij brengen hiermee een oplossing om op een gemakkelijke, snelle en betrouwbare manier een pomp te huren. Archy is uw beste vriend in pompverhuur en helpt iedereen op een eenvoudige en snelle manier om de juiste pomp in te schakelen voor alle soorten projecten.

De naam Archy is afgeleid van de schroef van Archimedes, een van de oervormen van de pomp. Maar het is ook gewoon een naam en in dit geval de naam van uw beste vriend in pompverhuur.

Op de site www.archyrental.nl kunt u snel een pomp selecteren. Dat begint met het eenvoudig aanmaken van een account. En als u al vrij goed weet wat u zoekt dan kunt u met een aantal simpele filters de juiste pomp uitzoeken. Bent u nog minder ver in uw keuze dan biedt Archy ook een geavanceerde pompselector waarmee u op basis van tien stappen tot de juiste keuze komt. Maar mocht u behoefte hebben aan persoonlijk advies dan kan dat natuurlijk ook. Via de telefoon staan de vakspecialisten van Gorman-Rupp klaar om klanten te adviseren in het Nederlands, Engels of in het Frans.

Wilt u het volledige artikel lezen? Klik dan hier

archypompnl

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.