Home / Onze pompen / Tandwielpompen

Gorman-Rupp tandwielpompen:
ontworpen om de beste in de industrie te zijn.

De Gorman-Rupp Rotary Gear tandwielpompen zijn ontworpen om u de beste prestaties te bieden. Verkrijgbaar in talloze uitvoeringen en materialen, zijn deze pompen geschikt voor de meest uiteenlopende industriële toepassingen.

Dankzij diverse gepatenteerde innovaties, leveren de Gorman-Rupp tandwielpompen de hoogste prestaties in combinatie met de langste levensduur. Om die reden zijn ze de favoriete keuze van industriële gebruikers.

Tandwielpomp Gorman Rupp rotary gear

Hoe werken de Gorman-Rupp Rotary Gear pompen?

De Rotary Gear tandwielpompen van Gorman-Rupp worden veelal ingezet in kritische industriële bedrijfsprocessen. Het is dus van belang dat ze jarenlang betrouwbaar ingezet kunnen worden, zonder onnodige stilstand.

Gorman-Rupp heeft bij de ontwikkeling minimale stilstand als uitgangspunt genomen. Een voorbeeld daarvan is het 'back pull-out pump design', waardoor onderhoud uitgevoerd kan worden zonder dat leidingen losgekoppeld moeten worden van het pomphuis - een flinke tijdsbesparing!

De voordelen van de tandwielpompen van Gorman-Rupp:

Eenvoudig onderhoud

De Gorman-Rupp tandwielpompen zijn ontworpen met het oog op eenvoudig en snel onderhoud, zodat 'downtime' geminimaliseerd wordt. De tandwielpompen kunnen worden onderhouden zonder deze los te koppelen van het leidingwerk: ook wel 'Back pull-out' genoemd.

Lange levensduur

Dankzij de uitgekiende plaatsing en dimensionering van de lagers en bussen wordt de as optimaal ondersteund. Dit in combinatie met tandwielen uit hoogsterkte gehard staal zorgt voor maximale operationele betrouwbaarheid en een lange levensduur.

Modulaire asafdichting

De Gorman-Rupp tandwielpompen zijn ontworpen om te worden uitgevoerd met diverse soorten asafdichtingen, zoals norm-seals, stopbuspakkingen of mechanical seals. Verder blijft de asafdichting, dankzij een lagedruk smering, altijd optimaal gekoeld en soepel draaien.

GMC Series

Gorman Rupp Tandwielpompen

De Gorman-Rupp GMC Series is ontworpen voor onderbroken en/of lichte toepassingen. Deze compacte tandwielpomp kan direct worden gekoppeld aan een NEMA-stijl motor, metrische maten zijn ook beschikbaar. Hiermee ontstaat een zeer compacte bouwwijze.

GMS Series

Gorman Rupp Tandwielpompen

De Gorman-Rupp GMS Series is ontworpen voor onderbroken en/of lichte toepassingen. Deze compacte tandwielpomp kan worden voorzien van verschillende materialen voor de afdichtingen, afhankelijk van de toepassing waarvoor u de pomp inzet.

GHC Series

Gorman Rupp Tandwielpompen

De compacte Gorman-Rupp GHC Series is ontworpen voor continu gebruik in zware toepassingen. Direct koppelbaar aan een NEMA-stijl motor. Voorzien van superieure lagering en as-ondersteuning voor jarenlange betrouwbaarheid.

GHS Series

Gorman Rupp Tandwielpompen

De Gorman-Rupp GHS Series is ontworpen voor continu gebruik in zware toepassingen, en wordt veel ingezet voor bulktransport van zowel dun- als dikvloeibare vloeistoffen. Deze compacte tandwielpomp kan worden voorzien van verschillende materialen afdichtingen. Voorzien van superieure lagering en as-ondersteuning voor jarenlange betrouwbaarheid.

GHA Series

Gorman Rupp Tandwielpompen

Een compacte, heavy-duty tandwielpomp, die is ontworpen voor continu gebruik in zware toepassingen. De Gorman-Rupp GHA Series wordt veel ingezet voor bulktransport van dun- en dikvloeibare vloeistoffen met schurende bestanddelen. Leverbaar in diverse materialen en met verschillende as-afdichtingen, en daardoor in te zetten in uiteenlopende toepassingen.

Onze
Services

 

Ze noemen ons niet voor niets ‘The Pump People’, want we zijn allemaal verzot op de technologie van pompen. Dat onze technologie betrouwbaar is, blijkt wel uit de maximaal 5 jaar garantie* die we op onze producten kunnen bieden. Mocht er onverhoopt toch eens een probleem zijn, dan staat onze 24/7-servicedienst altijd voor u klaar. Dankzij onze voorraad van meer dan 20.000 reserveonderdelen en onze verhuurvloot van 400 units, bent u ervan verzekerd dat u snel weer aan de slag kunt.

Laat ons contact met u opnemen

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.