Home / Marktsegmenten / Aannemerij

Pompen voor de aannemerij

Gorman-Rupp is de grootste producent van pompen voor aannemers in de grond- weg- en waterbouw (GWW). Wij hebben onze naam opgebouwd met het werkpaard van deze branche, de zelfaanzuigende vuilwaterpompen.

Deze betrouwbare pompen helpen u om snel grote hoeveelheden water te verpompen. De pompsets leveren wij met een elektrische aandrijving of met een schone verbrandingsmotor.

20190418_131846

Een overzicht van de producten van Gorman-Rupp:

Compacte pompsets

82C1-1B20 400x400

Ideaal voor in de aannemersbus: de kleine benzine- of dieselaangedreven pompsets van Gorman-Rupp. Uit te rusten met verschillende zelfaanzuigende centrifugaalpompen, worden deze pompen veelal toegepast in de grond-, weg- en waterbouw, maar ook voor industriële of riooltoepassingen.

Dieselaangedreven pompsets

02-T6 Emcol Aanzicht2.jpg v3

Een serie mobiele pompsets die is ontwikkeld op basis van de specifieke eisen van Europese klanten: dat is de S-Line van Gorman-Rupp. Hoge prestaties, maximale betrouwbaarheid, de modernste technieken en beste materialen kenmerken dit unieke concept – waarbij design en gebruiksgemak de uitgangspunten zijn.

Elektrisch aangedreven pompsets

pmb2

 

Het PMB-programma (Pump Motor Base) is een plug-and-play oplossing voor elektrisch aangedreven zelfaanzuigende pompsets. De pompsets bestaan uit pomp en elektromotor, gebruiksklaar gemonteerd op een frame. Compleet geleverd, indien gewenst, inclusief besturing, kleppen en compensatoren.

Industriële dompelpompen

Products_SM_SF-1

De centrifugaaldompelpompen van Gorman-Rupp zijn ontworpen om te voldoen aan de specificaties van water- of industriële bedrijven voor slib- en afvalwatertoepassingen. Er zijn verschillende soorten impellers beschikbaar, afhankelijk van de toepassing waarvoor de dompelpomp wordt ingezet.

Membraanpompen

337G-96

Membraanpompen van Gorman-Rupp helpen u modderige, vuile of met zand verzadigde vloeistoffen te verpompen. Deze pompen worden toegepast in de bouw, landbouw of in industriële toepassingen, waarbij de pompen langdurig 'droog' kunnen lopen. De membraanpompen kunnen worden uitgevoerd met wielstel.

Onze
Services

 

Ze noemen ons niet voor niets ‘The Pump People’, want we zijn allemaal verzot op de technologie van pompen. Dat onze technologie betrouwbaar is, blijkt wel uit de maximaal 5 jaar garantie* die we op onze producten kunnen bieden. Mocht er onverhoopt toch eens een probleem zijn, dan staat onze 24/7-servicedienst altijd voor u klaar. Dankzij onze voorraad van meer dan 20.000 reserveonderdelen en onze verhuurvloot van 400 units, bent u ervan verzekerd dat u snel weer aan de slag kunt.

Laat ons contact met u opnemen

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.