Home / Onze pompen / Membraanpompen

Membraanpompen van Gorman-Rupp:
compact, veelzijdig en overal inzetbaar.

Membraanpompen van Gorman-Rupp helpen u modderige, vuile of met zand verzadigde vloeistoffen te verpompen. Deze pompen worden toegepast in de bouw, landbouw of in industriële toepassingen, waarbij de pompen langdurig 'droog' kunnen lopen.

Products_DP_D

De eigenschappen van de membraanpompen van Gorman-Rupp:

Keuze uit verschillende soorten aandrijving

De Gorman-Rupp membraanpompen zijn beschikbaar met verschillende soorten aandrijving, afhankelijk van uw toepassing: benzine, diesel of elektrisch. Ook kunnen deze pompen uitgevoerd worden met een wielstel. Aan u de keuze.

Tijdelijke onderbrekingen in het pompproces: géén probleem

Dankzij de toepassing van een ingebouwde terugslagklep, verpompen de membraanpompen vrijwel direct - ook na het tijdelijk onderbreken van het pompproces. Dat bespaart kostbare tijd en u heeft op deze wijze geen omkijken naar de pomp.

Snelle levering mogelijk

De membraanpompen van Gorman-Rupp kunnen snel worden besteld en verzonden. Dit is mogelijk dankzij Gorman-Rupp's uitgebreide voorraad van onderdelen en pompen in Europa.

AMT 337 & 338

337G-96

AMT is een dochteronderneming van Gorman-Rupp. De AMT membraanpomp is de perfecte oplossing voor het verpompen van modder, slib en andere dikvloeibare stoffen. Opgebouwd rond een oersterke tandwielkast met gesmede onderdelen. Standaard is deze pomp zelfaanzuigend. Meerdere aansluitmaten en -delen zijn mogelijk.

Financiële oplossingen

 

Koop, huur of lease, u heeft te allen tijde de zekerheid van de betrouwbare technologie van Gorman-Rupp. Wilt u financiële flexibiliteit om te ondernemen, en niet meteen uw kapitaal vastleggen in machines? Dan heeft Gorman-Rupp altijd een oplossing voor u. Met ons Gorman-Rupp Rental-programma heeft u de keuze uit honderden pompsets – voor korte én langdurende inzet in uw projecten. Verder is maatwerk mogelijk met ons  aantrekkelijke leaseprogramma.

Onze
Services

 

Ze noemen ons niet voor niets ‘The Pump People’, want we zijn allemaal verzot op de technologie van pompen. Dat onze technologie betrouwbaar is, blijkt wel uit de maximaal 5 jaar garantie* die we op onze producten kunnen bieden. Mocht er onverhoopt toch eens een probleem zijn, dan staat onze 24/7-servicedienst altijd voor u klaar. Dankzij onze voorraad van meer dan 20.000 reserveonderdelen en onze verhuurvloot van 400 units, bent u ervan verzekerd dat u snel weer aan de slag kunt.

Laat ons contact met u opnemen

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.