Home / Service

Ga voor betrouwbaarheid en zekerheid met service van Gorman-Rupp.

De pompen van Gorman-Rupp worden dagelijks gebruikt in afgelegen goudmijnen, op bouwplaatsen of in chemische fabrieken. Ze zijn ontworpen om tegen een stootje te kunnen en jarenlang continu ingezet te worden onder de meest extreme omstandigheden - dag in, dag uit.

Maar mocht u tóch een keer een technisch probleem hebben, waar kunt u in dat geval beter terecht dan bij de mensen die uw pomp van A tot Z kennen? Gorman-Rupp helpt u graag om uw pomp te onderhouden, omdat we weten dat uw productieproces nooit onverwachts stil mag komen staan.

Een overzicht van de services van Gorman-Rupp:

Advies en pompselectie

We kunnen ons voorstellen dat u misschien niet dagelijks een pomp selecteert. Onze ervaren medewerkers helpen u graag om uw proces inzichtelijk te maken en u te adviseren over het juiste type pomp voor uw toepassing.

Inruil

Er zijn meerdere redenen om te investeren in een nieuwe pomp. Dan is het goed om te weten dat wij de optie bieden om een nieuwe Gorman-Rupp-pomp aan te schaffen en uw bestaande pomp tegen een aantrekkelijk bedrag in te ruilen.

Leasing

Door te leasen beschikt u over een bedrijfsmiddel zónder meteen de hele investering te doen. Wilt u niet meteen uw kapitaal vastleggen in machines? Gorman-Rupp heeft altijd een leasing- of financieringsoplossing voor u.

Onderhoud

Haal het maximale uit uw Gorman-Rupp-pomp met onze onderhoudsservices. Om de prestaties van uw pompen te waarborgen en stilstand tot een minimum te beperken, staan in elke regio van de Benelux onze servicemonteurs tot uw dienst.

Online training

Lees online de beste tips voor het onderhoud van onze pompen. Verder heeft Gorman-Rupp trainingscentra in België en Nederland waar uw team alle ins en outs over het gebruik van pompen in uw proces leert.

Originele onderdelen

Wilt u maximale zekerheid? Gebruik dan originele Gorman-Rupp-onderdelen. Als een pomp uitvalt, dan is dat heel vervelend. Tijd is geld, en daarom hebben we 24/7 meer dan 30.000 onderdelen voor u op voorraad in ons centrale magazijn.

Rekentools

Om de juiste toepassing van een pomp in uw proces te bepalen, zij vaak berekeningen nodig. We hebben een aantal online rekentools, die u kunt hiervoor kunt gebruiken. En heeft u hulp nodig? We adviseren u graag.

Verhuur

Ook voor tijdelijke extra capaciteit gaat u toch voor kwaliteit? Gorman-Rupp heeft de grootste voorraad verhuurpompen in de Benelux. Wij ontwerpen en installeren complete tijdelijke pompinstallaties op elke locatie.