GR Academy

Cursussen Gorman-Rupp Academy

De Gorman-Rupp Academy verzorgt trainingen en cursussen in ons trainingscentrum in Waardenburg. Onderstaand vindt u een lijst van de open trainingen die worden gegeven. Deelname is kosteloos, en de maximale groepsgrootte is 12 personen. De dag wordt afgesloten met een kleine lunch en elke deelnemer ontvangt een GR-academy certificaat.

Bent u op zoek naar een speciaal maatwerk programma, of zoekt u een training op uw eigen locatie? Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Pompgrafieken en leidingsystemen.

Tijdsduur: ca 4 uur

Hoe selecteer ik de juiste pomp voor mijn toepassing? Dat is een snel gestelde vraag maar niet altijd even eenvoudig te beantwoorden. De Gorman-Rupp Academy geeft in deze cursus antwoorden. We gaan dieper in op pompgrafieken, leidingsystemen en verschillende toepassingen om tot een juiste en verantwoorde pompkeuze te komen.

Een juiste pompkeuze geeft bedrijfszekerheid en minimale kosten, immers we willen de kosten zo laag mogelijk houden. Kennis van uw systeem geeft u de garantie dat de downtime van uw proces zo gering mogelijk is.

Gorman-Rupp Academy geeft de mogelijkheid uw pompkennis te vergroten of gewoon weer wat op te frissen.

Aandrijving en toepassing.

Tijdsduur : ca 4 uur 

Een pomp zonder aandrijving zal niet werken, maar welke aandrijving kiezen we in onze specifieke toepassing? In deze cursus gaat de Gorman-Rupp Academy in op de mogelijkheden van elektrisch en dieselaangedreven pompen, en wat gaat de toekomst ons brengen op het gebied van aandrijvingen?

Hoge motor rendementen geven niet altijd het beste resultaat, maar zijn wel weer van belang voor energieverbruik en CO2 uitstoot. Waar ligt het belang?

Gorman-Rupp Academy staat voor toekomstgericht denken.

Pompgemalen in de riolering.

Tijdsduur: ca 4 uur

Hoe werkt eigenlijk een pompgemaal in een rioleringssysteem? Wat zijn de verschillende systemen, voordelen en nadelen? De Gorman-Rupp Academy geeft inzicht in de problematiek van rioolstelsels en hoe we hiermee om kunnen gaan. Steeds veranderende inzichten, omstandigheden en kostenbeheersing komen aan de orde.

Gorman-Rupp Academy leert u om te gaan met uw pompsysteem op een veilige, milieubewuste en kostenbesparende manier.

Trainingsdata's

Woensdag 17 April - Pompgemalen in de riolering

Woensdag 15 Mei - Pompgrafieken en leidingsystemen

Woensdag 19 Juni - Aandrijvingen & toepassingen

Woensdag 18 September - Pompgemalen in de riolering

Woensdag 16 Oktober - Pompgrafieken en leidingsystemen

Woensdag 13 November - Aandrijvingen & toepassingen

Inschrijving Cursussen