Home / Onze pompen / Compacte pompsets

Compacte pompsets van Gorman-Rupp:
handzaam en direct inzetbaar.

Ideaal voor in de aannemersbus: de kleine benzine- of dieselaangedreven pompsets van Gorman-Rupp. Uit te rusten met verschillende zelfaanzuigende centrifugaalpompen, worden deze pompen veelal toegepast in de grond-, weg- en waterbouw, maar ook voor industriële of riooltoepassingen. 

AMT vuilwater centrifugaal pompen

De eigenschappen van de compacte pompsets van Gorman-Rupp:

Keuze uit verschillende soorten aandrijving

De Gorman-Rupp compacte pompsets zijn beschikbaar met verschillende soorten aandrijving, afhankelijk van uw toepassing: benzine, diesel of elektrisch. Aan u de keuze.

Betrouwbare prestaties in verschillende configuraties

Gorman-Rupp's zelfaanzuigende pompsets zijn gekoppeld aan een elektro- of brandstofmotor. Automatische 'priming' betekent betrouwbare prestaties. Het enige dat nodig is, is een initiële priming. Daarna zullen onze pompen zich, bij elke opstart, automatisch 're-primen' met slechts een gedeeltelijk gevuld pomphuis en een volledig droge zuigleiding.

Snelle levering mogelijk

De compacte pompsets van Gorman-Rupp kunnen snel worden besteld en verzonden. Dit is mogelijk dankzij Gorman-Rupp's uitgebreide voorraad van onderdelen en pompen in Europa.

10 Series® compacte pompsets

13D1-GX240

De Gorman-Rupp 10 Series zelfaanzuigende centrifugaalpomp is speciaal ontwikkeld voor het verwerken van vuil water, slurries en corrosieve vloeistoffen. De 10 Series is leverbaar in diverse materialen en as-afdichtingen, waardoor er altijd een pomp voor uw toepassing beschikbaar is. Deze compacte pompsets zijn uitgerust met een stevig frame, voor jarenlang gebruik.

80 Series® compacte pompsets

82D1-XR550-X

De 80 Series zelfaanzuigende centrifugaalpomp is al jarenlang één van de werkpaarden uit de stal van Gorman-Rupp. Een hoog rendement, lage onderhoudskosten een korte aanzuigtijd en een ongekend grote aanzuighoogte zijn enkele kenmerken van dit ontwerp. De 80 Series is beschikbaar in uiteenlopende aansluitmaten en materiaalsoorten.

80 Series® spuitpompen diesel

82-45-702 400x400

Open set op basis van de Gorman-Rupp 80 Series. Speciaal ontworpen voor vuilwatertoepassingen waar een hoge opvoerdruk gevraagd is. Het ontwerp, met een minimum aan bewegende onderdelen, vraagt weinig onderhoud. Daardoor staat deze pomp altijd paraat. Deze pompset is uitgerust met een moderne EU Stage V dieselmotor voor de laagst mogelijke emissies.

80 Series® spuitpompen elektrisch

82-45-E-02

Open set op basis van de Gorman-Rupp 80 Series. Speciaal ontworpen voor vuilwatertoepassingen waar een hoge opvoerdruk gevraagd is. Het ontwerp, met een minimum aan bewegende onderdelen, vraagt weinig onderhoud. Daardoor staat deze pomp altijd paraat. Deze pompset is uitgerust met een robuuste elektromotor. Schoon en fluisterstil.

D Series

Products_DP_D

De D Series membraanpomp van Gorman-Rupp is ontworpen voor toepassingen waarin modderige, vuile of met zand verzadigde vloeistoffen verpompt moeten worden. Deze pomp is ongevoelig voor langdurig 'droog' lopen. De D Series is beschikbaar in een brandstof- of elektrisch aangedreven variant en heeft een wielstel voor snelle inzetbaarheid.

AMT 337 & 338

AMT_338G-removebg_corr

AMT is een dochteronderneming van Gorman-Rupp. De AMT membraanpomp is de perfecte oplossing voor het verpompen van modder, slib en andere dikvloeibare stoffen. Opgebouwd rond een oersterke tandwielkast met gesmede onderdelen. Standaard is deze pomp zelfaanzuigend. Meerdere aansluitmaten en -delen zijn mogelijk.

AMT IPT Series

82C1-1B20 400x400

AMT is een dochteronderneming van Gorman-Rupp. Ze bieden met de IPT-serie veelzijdig inzetbare zelfaanzuigende centrifugaalpompen voor vuilwatertoepassingen in 2”, 3” en 4”-uitvoering. Compacte sets in een stevig frame, met naar keuze een benzine- of dieselmotor. De kwaliteit van de IPT-serie staat garant voor jarenlang probleemloos gebruik.

Onze
Services

 

Ze noemen ons niet voor niets ‘The Pump People’, want we zijn allemaal verzot op de technologie van pompen. Dat onze technologie betrouwbaar is, blijkt wel uit de maximaal 5 jaar garantie* die we op onze producten kunnen bieden. Mocht er onverhoopt toch eens een probleem zijn, dan staat onze 24/7-servicedienst altijd voor u klaar. Dankzij onze voorraad van meer dan 20.000 reserveonderdelen en onze verhuurvloot van 400 units, bent u ervan verzekerd dat u snel weer aan de slag kunt.

Laat ons contact met u opnemen

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.