Archy, jouw beste vriend in pompverhuur

Ben je op zoek naar een gemakkelijke, snelle en betrouwbare manier om een pomp te huren? In februari lanceert Gorman-Rupp Archy! Archy is jouw beste vriend in pompverhuur en helpt je op een eenvoudige en snelle manier aan de juiste pomp voor al jouw projecten. 

Weet je niet welke pomp geschikt is voor jouw project? Archy adviseert je bij de keuze van de juiste pomp voor jouw specifieke behoeften. Of je nu op zoek bent naar een pomp voor korte of voor langere tijd, Archy heeft de juiste oplossing voor je. 

Wie is Archy?

Archy is de oplossing voor zorgeloze pompverhuur van Gorman-Rupp Europe BV. Via Archy selecteer, reserveer, huur en beheer je de pompen die je nodig hebt voor jouw project. Met Archy profiteer je ook van meer dan 25 jaar ervaring in pompverhuur en de betrouwbaarheid die je gewend bent van Gorman-Rupp pompen.

Archy beschikt over honderden mobiele pompsets. Zelfaanzuigende centrifugaalpompen en membraanpompen, aangedreven door een elektromotor of door een verbrandingsmotor. Bijna al onze pompen en de toebehoren kun je vinden bij Archy. Staat de pomp die je nodig hebt er niet bij? Geen nood! Even bellen met Archy en het wordt geregeld voor je!

Nu al een pomp huren?

Je hoeft niet te wachten tot Archy klaar is om een pomp te huren. Je kunt op deze pagina vandaag nog geheel vrijblijvend jouw huurpomp reserveren.

Heb je liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook!
Bel met het volgende nummer: 085 773 00 80

Archy logo

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.