Home / Onze pompen

Pompen van Gorman-Rupp:
betrouwbare technologie gebaseerd op meer dan 85 jaar innovatie.

Gorman-Rupp is sinds 1933 uitgegroeid tot een van ‘s-werelds toonaangevende fabrikanten van pompen. Er zijn in die tijd meer dan een miljoen Gorman-Rupp-pompen en pompstations geïnstalleerd.

Met ons uitgebreide assortiment van vele duizenden pomptypes, zijn we ervan overtuigd dat voor elke toepassing een geschikte pomp van Gorman-Rupp te vinden is.

Een overzicht van de producten van Gorman-Rupp:

Zelfaanzuigende pompen

Gorman Rupp centrifugaal pomp Ultra V serie

Wereldwijd zijn de zelfaanzuigende pompen van Gorman-Rupp dé toonaangevende keuze voor afvalwatertoepassingen in industrieën en rioolwatersystemen. Ons kwaliteitsimago heeft van Gorman-Rupp de wereldleider gemaakt op het gebied van zelfaanzuigende centrifugaalpompen.

Bovengrondse pompinstallaties

ReliaSource_Base_Mounted_Lift_Stations_sm

U hoeft zich niet langer bezig te houden met ingewikkelde ontwerpen. Gorman-Rupp ontwerpt en bouwt voor u het complete pompstation. De zelfaanzuigende centrifugaalpompen worden in onze fabriek gemonteerd in een speciaal daarvoor ontworpen behuizing en zijn snel en veilig bereikbaar. Tijdsbesparend, veilig en hygiënisch.

Centrifugaalpompen

Centrifugaal pomp

Gorman-Rupp biedt, naast de zelfaanzuigende variant, ook een uitgebreide lijn hoogefficiënte 'normale' centrifugaalpompen. Bedrijfszeker, betrouwbaar en eenvoudig in het onderhoud: de oerdegelijke centrifugaalpompen van Gorman-Rupp staan garant voor vele jaren onafgebroken trouwe dienst.

Compacte pompsets

82C1-1B20 400x400

Ideaal voor in de aannemersbus: de kleine benzine- of dieselaangedreven pompsets van Gorman-Rupp. Uit te rusten met verschillende zelfaanzuigende centrifugaalpompen, worden deze pompen veelal toegepast in de grond-, weg- en waterbouw, maar ook voor industriële of riooltoepassingen.

Dieselaangedreven pompsets

pa6 GRB vrijstaand(1)

Een serie mobiele pompsets die is ontwikkeld op basis van de specifieke eisen van Europese klanten: dat is de S-Line van Gorman-Rupp. Hoge prestaties, maximale betrouwbaarheid, de modernste technieken en beste materialen kenmerken dit unieke concept – waarbij design en gebruiksgemak de uitgangspunten zijn.

Elektrisch aangedreven pompsets

PMB T-Series

Het PMB-programma (Pump Motor Base) is een plug-and-play oplossing voor elektrisch aangedreven zelfaanzuigende pompsets. De pompsets bestaan uit pomp en elektromotor, gebruiksklaar gemonteerd op een frame. Compleet geleverd, indien gewenst, inclusief besturing, kleppen en compensatoren.

Membraanpompen

Products_DP_D

Membraanpompen van Gorman-Rupp helpen u modderige, vuile of met zand verzadigde vloeistoffen te verpompen. Deze pompen worden toegepast in de bouw, landbouw of in industriële toepassingen, waarbij de pompen langdurig 'droog' kunnen lopen. De membraanpompen kunnen worden uitgevoerd met wielstel.

SCS zelfreinigende pompoplossing

SCS System Update EN_LR-6

Het SCS System® van Gorman-Rupp is een geïntegreerde technologie met een schuine mini-collector, zodat er geen put hoeft te worden geïnstalleerd. Bij elke pompcyclus worden drijvende zaken en sedimenten weggevoerd zonder het risico op opeenhoping of verstopping. Dit pompstation is dan ook zelfreinigend.

Tandwielpompen

Gorman Rupp Tandwielpompen

De Gorman-Rupp Rotary Gear tandwielpompen zijn ontworpen om u de beste prestaties te bieden. Verkrijgbaar in talloze uitvoeringen en materialen, zijn deze pompen geschikt voor de meest uiteenlopende industriële toepassingen. De Gorman-Rupp tandwielpompen leveren de hoogste betrouwbaarheid.

Industriële dompelpompen

Products_SM_SF-1

De centrifugaaldompelpompen van Gorman-Rupp zijn ontworpen om te voldoen aan de specificaties van water- of industriële bedrijven voor slib- en afvalwatertoepassingen. Er zijn verschillende soorten impellers beschikbaar, afhankelijk van de toepassing waarvoor de dompelpomp wordt ingezet.

Heavy duty pompen

Bentonietpomp

Deze serie pompen is speciaal ontworpen voor het zware werk. Denk hierbij vooral aan het verpompen van bentoniet bij het uitvoeren van horizontaal gestuurde boringen, of het verpompen van rioolwater bij tijdelijke omleidingen.

Onze
Services

 

Ze noemen ons niet voor niets ‘The Pump People’, want we zijn allemaal verzot op de technologie van pompen. Dat onze technologie betrouwbaar is, blijkt wel uit de maximaal 5 jaar garantie* die we op onze producten kunnen bieden. Mocht er onverhoopt toch eens een probleem zijn, dan staat onze 24/7-servicedienst altijd voor u klaar. Dankzij onze voorraad van meer dan 20.000 reserveonderdelen en onze verhuurvloot van 400 units, bent u ervan verzekerd dat u snel weer aan de slag kunt.

Laat ons contact met u opnemen

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.