Home / Onze pompen / Membraanpompen

Membraanpompen van Gorman-Rupp:
compact, veelzijdig en overal inzetbaar.

2'' AMT_logo_RGB_outline
3'' AMT_logo_RGB_outline

AMT. Ook weer zo’n sterk Gorman-Rupp merk! AMT membraan pompen zijn krachtige, eenvoudig te bedienen pompen en zijn daarmee een onmisbaar stuk gereedschap op elke bouwplaats. Dit zijn zelf-aanzuigende pompen voor het verpompen van water, modder, slib en andere dik vloeibare stoffen en zijn ontworpen om droog te kunnen draaien. Letterlijk starten en lopen dus.

AMT-336

De eigenschappen van de membraanpompen van Gorman-Rupp:

Keuze uit verschillende soorten aandrijving

De Gorman-Rupp membraanpompen zijn beschikbaar met verschillende soorten aandrijving, afhankelijk van uw toepassing: benzine, diesel of elektrisch. Aan u de keuze.

Tijdelijke onderbrekingen in het pompproces: géén probleem

Dankzij de toepassing van een ingebouwde terugslagklep, verpompen de membraanpompen vrijwel direct - ook na het tijdelijk onderbreken van het pompproces. Dat bespaart kostbare tijd en u heeft op deze wijze geen omkijken naar de pomp.

Snelle levering mogelijk

De membraanpompen van Gorman-Rupp kunnen snel worden besteld en verzonden. Dit is mogelijk dankzij Gorman-Rupp's uitgebreide voorraad van onderdelen en pompen in Europa.

AMT 337 / 338 BENZINE MOTOR

AMT_338G-removebg_corr

AMT Membraanpomp, uitgerust met een Stage V Honda GX120 Benzine motor, in de maatvoering 2" of 3".

 

 

AMT 337 & 338 ELECTRO MOTOR

AMT_337E-02

 

 

AMT Membraanpomp, uitgerust met een 1.1kW eenfase 115/230 VAC elektromotor, verkrijgbaar in de maatvoering 2" of 3".

 

 

Onze
Services

 

Ze noemen ons niet voor niets ‘The Pump People’, want we zijn allemaal verzot op de technologie van pompen. Dat onze technologie betrouwbaar is, blijkt wel uit de maximaal 5 jaar garantie* die we op onze producten kunnen bieden. Mocht er onverhoopt toch eens een probleem zijn, dan staat onze 24/7-servicedienst altijd voor u klaar. Dankzij onze voorraad van meer dan 20.000 reserveonderdelen en onze verhuurvloot van 400 units, bent u ervan verzekerd dat u snel weer aan de slag kunt.

Laat ons contact met u opnemen

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.