EPMB_Line RGB

Pump Motor Base:
elektrisch aangedreven pompsets van Gorman-Rupp

Het PMB-programma (Pump Motor Base) van Gorman-Rupp is een plug-and-play oplossing voor elektrisch aangedreven zelfaanzuigende pompsets. De pompsets bestaan uit pomp en elektromotor, gebruiksklaar gemonteerd op een speciaal hiervoor ontwikkeld frame. Compleet geleverd, indien gewenst, inclusief besturing, kleppen en compensatoren.

pmb

De eigenschappen van de PMB elektrisch aangedreven pompsets:

 • Een uitgebreid assortiment aan pompen
  Het PMB-programma van Gorman-Rupp biedt een uitgebreide keuze van elektrisch aangedreven zelfaanzuigende pompen: T Series, U Series en Ultra V Series - van 2" tot en met 10" aansluitmaat. Eventueel andere afmetingen of specificaties zijn als maatwerk ook mogelijk.
 • Variabele opstellingen mogelijk
  De koppeling kan in een directe variant, verticale V-riem of horizontale V-riem (links of rechts) uitgevoerd worden, afhankelijk van uw specifieke situatie. Een verwijderbare, rode beschermkap zorgt voor optimale veiligheid rondom de koppeling.
 • Gemak in alle opzichten
  Een modulaire gepoedercoat basisframe zorgt ervoor dat dit modulair ontworpen product eenvoudig te bestellen is, gemakkelijk te hanteren, eenvoudig te installeren, gemakkelijk aan te passen en eenvoudig in onderhoud is. Geminimaliseerde downtime en lage kosten zijn het gevolg.
 • Hoge betrouwbaarheid met EradicatorTM
  In zwaar vervuilde vloeistoffen kunnen grotere afvaldelen, zoals plastic verpakkingsmaterialen, zitten. Een bekend fenomeen zijn de vezels die zich in het rioolwater bevinden, waardoor pompen verstopt raken. Het innovatieve, gepatenteerde Gorman-Rupp EradicatorTM-systeem zorgt ervoor dat de vaste delen uit elkaar worden getrokken en niet met elkaar 'kluwen'. Met dit systeem weet u zeker dat uw pompproces niet stil komt te staan.
 • Snelle levering mogelijk
  Het PMB-programma van Gorman-Rupp is een oplossing met toegevoegde waarde, die snel kan worden besteld, verzonden en geïnstalleerd, dankzij Gorman-Rupp's uitgebreide voorraad van onderdelen in Europa.

T-series

U-series

Ultra V-series

Onze services

Ze noemen ons niet voor niets 'The Pump People', want we zijn allemaal verzot op de technologie van pompen. Dat onze technologie betrouwbaar is, blijkt wel uit de maximaal 5 jaar garantie* die we op onze producten kunnen bieden. Mocht er onverhoopt toch eens een probleem zijn, dan staat onze 24/7-servicedienst altijd voor u klaar. Dankzij onze voorraad van meer dan 20.000 reserveonderdelen en onze verhuurvloot van 400 units, bent u ervan verzekerd dat u snel weer aan de slag kunt.
Lees meer