Home / Onze pompen / Industriële dompelpompen

Dompelpompen van Gorman-Rupp:
speciaal voor uitdagende toepassingen.

Gorman-Rupp staat bekend om de bovengronds opgestelde pompen, en wat minder om dompelpompen. Tóch hebben we ook dompelpompen in ons assortiment, en we zullen Gorman-Rupp niet om ook bij dit concept de grenzen op te zoeken: speciaal voor de meest uitdagende toepassingen. Deze dompelpompen brengt Gorman-Rupp op de markt onder de merknaam van AMT Pumps.

Sump Pump 52 400x400

De eigenschappen van de dompelpompen van Gorman-Rupp:

Keuze uit verschillende soorten aandrijving

De Gorman-Rupp membraanpompen zijn beschikbaar met verschillende soorten aandrijving, afhankelijk van uw toepassing: benzine, diesel of elektrisch. Aan u de keuze.

Betrouwbare prestaties in verschillende configuraties

Gorman-Rupp's zelfaanzuigende pompsets zijn gekoppeld aan een elektro- of brandstofmotor. Automatische 'priming' betekent betrouwbare prestaties. Het enige dat nodig is, is een initiële priming. Daarna zullen onze pompen zich, bij elke opstart, automatisch 're-primen' met slechts een gedeeltelijk gevuld pomphuis en een volledig droge zuigleiding.

Snelle levering mogelijk

De compacte pompsets van Gorman-Rupp kunnen snel worden besteld en verzonden. Dit is mogelijk dankzij Gorman-Rupp's uitgebreide voorraad van onderdelen en pompen in Europa.

AMT industriële dompelpompen

5980-95 400x400

AMT industriële dompelpompen zijn lichtgewicht en energiezuinig: voor toepassing in bouwputten, bij irrigatie of voor het verpompen van afvalwater. Een speciale shredderversie van deze pomp is beschikbaar voor rioolwatertoepassingen, waarbij vaste delen of vezels in het afvalwater kunnen voorkomen.

AMT accudompelpompen

5891DC 400x400

De AMT accudompelpomp is ontworpen voor toepassingen waar geen elektriciteitsaansluiting aanwezig is. Deze aluminium pomp kan aangesloten worden op een (auto)accu, en wordt vooral in noodgevallen gebruikt. Deze pompen zijn ontworpen om vloeistoffen met vaste delen te kunnen verpompen.

Onze
Services

 

Ze noemen ons niet voor niets ‘The Pump People’, want we zijn allemaal verzot op de technologie van pompen. Dat onze technologie betrouwbaar is, blijkt wel uit de maximaal 5 jaar garantie* die we op onze producten kunnen bieden. Mocht er onverhoopt toch eens een probleem zijn, dan staat onze 24/7-servicedienst altijd voor u klaar. Dankzij onze voorraad van meer dan 20.000 reserveonderdelen en onze verhuurvloot van 400 units, bent u ervan verzekerd dat u snel weer aan de slag kunt.

Laat ons contact met u opnemen

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.