Zelf aanzuigende centrifugaalpompen: de slimme oplossing

Zelf aanzuigende centrifugaalpompen zijn een slimme oplossing voor onder andere industriële en gemeentelijke toepassingen, omdat deze pompen weinig aandacht en onderhoud vereisen. Dat resulteert in grote kostenbesparingen en reduceert onderhoud.

Gorman-Rupp zelf aanzuigende centrifugaalpompen zijn gemakkelijk in gebruik omdat ze zelf aanzuigend zijn. De pomp kan geplaatst worden op een hoge en droge locatie, waarbij alleen de zuigleiding in de vloeistof gaat. Als er onderhoud aan de pomp nodig is, kan dit gemakkelijk worden gedaan met handgereedschap. Er is geen speciaal gereedschap nodig en extra inzet van monteurs is ook niet vereist. Ook de leidingen zijn gemakkelijk te inspecteren en vereisen geen extra gereedschap of kranen.

Door de unieke combinatie van zelf aanzuigend en centrifugaalpomp, en omdat het gebruik en onderhoud zo makkelijk zijn, zetten wij van Gorman-Rupp de standaard in de markt en zorgen we ervoor dat iedereen veilig en droog kan werken, ongeacht de vloeistof. Of het nu zwaar vervuild water is, of een moeilijk bereikbare put, onze pompen kunnen het aan.

Snel leverbaar, ook verhuur

Heeft u snel een zelf aanzuigende centrifugaalpomp nodig? Wij kunnen u aan de hand van uw projectomschrijving adviseren in de keuze voor een bepaalde pomp. U kunt ook zelf aangeven welk pomp u nodig hebt. De meeste pompen staan bij ons op voorraad en zijn direct leverbaar.

Gaat u de pomp maar voor een bepaalde tijd gebruiken? Dan helpt Gorman-Rupp u daar graag mee, wij verhuren pompen. Om het nog makkelijker te maken, kunt u nu uw zelf aanzuigende centrifugaalpomp online reserveren via onze website. Het reserveren is geheel vrijblijvend, zodra de reservering binnen is, gaat een van onze specialisten voor u aan het werk. Indien nodig nemen we contact met u op voor extra informatie. Na het goedkeuren van ons voorstel wordt alles voor u geregeld.

Wilt u meer weten over onze pompen en waarom we marktleider zijn? Neem dan direct contact met ons op. Gorman-Rupp, The Pump People, marktleider in centrifugaalpompen.

vGorman Rupp pompen verhuur

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.