Een overzicht van al onze DROOG zelf aanzuigende centrifugaalpompen

In ons vorige bericht lieten we een overzicht zien van alle NAT zelfaanzuigende centrifugaalpompen. In dit bericht willen we graag onze DROOG zelfaanzuigende centrifugaalpompen laten zien. Deze Gorman-Rupp PA (Prime Air) pompen zijn voorzien van een membraan-vacuüm pomp voor de aanzuiging. Een over gedimensioneerde, olie gesmeerde as-afdichting zorgt ervoor dat de pomp ook droog kan lopen zonder schade.

PAV3
Met een maximaal debiet van 85 m3/uur noemen we de Gorman-Rupp PAV3 ook wel de kleine krachtpatser. Deze vortex centrifugaal pomp met een grote vuildoorlaat is inzetbaar in een zeer breed toepassingsgebied. De as afdichting wordt gekoeld door maar liefst 4,5 liter olie!

 

 

PA4
De PA4 pompen werken ook met de Gorman-Rupp membraan-vacuüm pomp voor de aanzuiging zijn voorzien van het gepatenteerde zelf aanzuigende systeem voor een extra grote opvoerhoogte. Een over gedimensioneerde, olie gesmeerde as-afdichting met 6 liter capaciteit zorgt ervoor dat de pomp ook droog kan lopen zonder schade.

 

 

 

PA6
Deze DROOG zelf-aanzuigende centrifugaalpomp hebben een debiet tot bijna 400m3/uur voor het verpompen van zware- en vervuilde vloeistoffen. Ook de PA6 is voorzien van ons eigen membraan-vacuüm pomp systeem voor de aanzuiging en een olie gekoelde as afdichting voor bescherming tegen drooglopen.

 

 

 

Wilt u meer weten over de werking van een van deze zelf aanzuigende centrifugaalpompen of wilt u een pomp huren, neem dan nu contact met ons op. Gorman-Rupp, The Pump People, voor betrouwbaar functioneren, jaar in jaar uit.

vGorman Rupp pompen verhuur

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.