Zo werken zelf aanzuigende centrifugaalpompen

Met zelf aanzuigende centrifugaalpompen is Gorman-Rupp marktleider. Ongeacht de hoeveelheid vloeistof die u wil verpompen of hoe vervuild die is, onze pompen kunnen het aan. De centrifugaalpompen kunnen droog, dus boven het maaiveld, worden opgesteld. Zo komen ze aan de buitenzijde niet in contact met de vloeistof, dat scheelt in het onderhoud. Schoon en veilig werken dus.

Om de werking van de NAT zelf aanzuigende pompen goed uit te leggen hebben we een video gemaakt. Hierin kun je ook zien hoe de automatische ontluchtingsklep werkt en hoe de vloeistof omhoog wordt gepompt.

https://www.youtube.com/watch?v=2IbT1snyQvQ

Wil je meer weten over de werking van deze pompen, kijk dan even op deze pagina. Hier zie je een overzicht van alle types en bijbehorende kenmerken.
In een volgend bericht zullen we verder in gaan op de werking van de DROOG zelfaanzuigende pompen.

Zelf aanzuigende centrifugaalpomp voor iedere klus
Heeft u snel een nat zelf-aanzuigende centrifugaalpomp nodig? Of gaat u deze maar voor een bepaalde tijd gebruiken? Dan helpt Gorman-Rupp u daar graag mee. Wij kunnen u aan de hand van uw projectomschrijving adviseren in de keuze voor een bepaalde pomp. U kunt ook direct aangeven welk pomp u wilt huren. Indien gewenst kunnen wij vooraf een vrijblijvende offerte voor u maken.

Ook voor complete projecten zijn wij de aangewezen partij. Wij ontwerpen, installeren, onderhouden en demonteren complete tijdelijke pompinstallaties op locatie in de gehele Benelux. Compleet op maat, ongeacht in welke industrie u zit of de periode waarin u de zelf aanzuigende centrifugaalpomp nodig heeft.

Wilt u een pomp huren, neem dan nu contact met ons op. Gorman-Rupp, The Pump People, marktleider in zelf aanzuigende centrifugaalpompen.

Geluidgedempte pomp

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.