De kracht van het Eradicator systeem

Wie zwaar vervuild water of vloeistof pompt kan soms te maken krijgen met dermate groot vuil dat de desbetreffende pomp onmiddellijk vastloopt. Plastic stukken is hiervan een goed voorbeeld. Of verpakkingsmaterialen bijvoorbeeld. Gelukkig is dat nu verleden tijd met het innovatieve Eradicator systeem.

Elke nieuwe- of bestande Gorman-Rupp Super-T pomp kan worden voorzien van het gepatenteerde Eradicator system. Dit systeem maakt korte metten met vervuilingen die normaal gesproken een centrifugaal pomp tot stilstand brengen. Meer informatie over het Eradicator systeem van Gorman-Rupp kunt u vinden in deze video.

Zelf aanzuigende centrifugaalpomp met Eradicator systeem voor iedere klus
Heeft u snel een zelf aanzuigende centrifugaalpomp met Eradicator systeem nodig? Of gaat u deze maar voor een bepaalde tijd gebruiken? Dan helpt Gorman-Rupp u daar graag mee. Wij kunnen u aan de hand van uw projectomschrijving adviseren in de keuze voor een bepaalde pomp. U kunt ook direct aangeven welk pomp u wilt huren. Indien gewenst kunnen wij vooraf een vrijblijvende offerte voor u maken.

Ook voor complete projecten zijn wij de aangewezen partij. Wij ontwerpen, installeren, onderhouden en demonteren complete tijdelijke pompinstallaties op locatie in de gehele Benelux. Compleet op maat, ongeacht in welke industrie u zit of de periode waarin u de zelf aanzuigende centrifugaalpomp nodig heeft.

Wilt u meer weten over de werking van het dit Eradictor systeem of wilt u een pomp huren, neem dan nu contact met ons op. Gorman-Rupp, The Pump People, makers van innovatieve pompen.

Gorman Rupp hoge druk pomp

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.