Voor welke toepassing zijn de Gorman-Rupp pompen allemaal te gebruiken?

De pompen van Gorman-Rupp zijn mutlifunctioneel en geschikt voor de meest uitdagende klussen en toepassing. Om een duidelijk beeld te geven voor welke toepassingen onze pompen geschikt zijn, vindt u hieronder een overzicht.

Gorman Rupp rioolwater pompVuil water
Gorman-Rupp pompen uit de series Ultra V, Super T, PA en de 10 series zijn speciaal ontworpen voor het verwerken van industrieel afvalwater en rioolwater. Speciale materialen kunnen worden gekozen als er sprake is van corrosieve- of abrassieve toepassingen. De vuildoorlaat van deze vuilwater pompen loopt op tot wel 3” (76 mm!).
Meer informatie


Gorman Rupp pomp abrassiefSlurries
Gorman-Rupp pompen uit de 80 series zijn speciaal ontworpen voor het verwerken van slurries.
Meer informatie

  


Gorman Rupp pomp abrassiefSchone vloeistoffen
Gorman-Rupp pompen uit de 80 series en de O series zijn geschikt voor het verwerken van schone vloeistoffen. Denk hierbij aan brandstoffen, smeermiddelen en schoon water. Centrifugaalpompen uit de VG en VGH serie worden ook in deze toepassingen ingezet.
Meer informatie


Gorman Rupp tandwielpompenDik vloeibare stoffen
De Gorman-Rupp tandwiel-verdringer pompen zijn er in gietijzer, gietstaal en roest vast staal. Deze pompen kunnen een breed scala aan vloeistoffen verpompen variërend van dun vloeibaar tot taaie, stroperige massa’s. Denk daarbij aan olie, vetten, verf, drukinkt en andere dik vloeibare stoffen.
Meer informatie


Gorman Rupp hoge druk pompHoge druk
Gorman-Rupp levert een breed pakket zelf aanzuigende centrifugaal pompen voor toepassingen waar hoge druk vereist is. (opvoerhoogte tot meer dan 140 meter WK).
Meer informatie


Gorman Rupp pomp abrassiefAbrassieve stoffen
Speciaal voor zware toepassingen, waarbij de pomp wordt ingezet bij schurende en abrassieve vloeistoffen levert Gorman-Rupp pompen in speciale, geharde materialen. CD4MCU is een door ons zelf ontwikkeld materiaal voor optimale bestendigheid tegen corrosie en slijtage. Gehard staal en RVS worden in deze toepassing ook veel toegepast.
Meer informatie


Gorman Rupp pomp corrosieve vloeistofCorrosieve stoffen
Gorman-Rupp pompen uit de 10 serie, de Super T serie, De Super U serie en de S-serie zijn beschikbaar in RVS316, het door Gorman-Rupp ontwikkelde CD4MCu en de alloy 20 materialen. Ook zijn diverse soorten as afdichtingen beschikbaar en daarmee zijn deze pompen de geschikte oplossing voor het verpompen van hoog corrosieve vloeistoffen.
Meer informatie


Voor iedere toepassing
Ook als u de pomp maar voor een bepaalde tijd of klus gaat gebruiken kan Gorman-Rupp u daar mee helpen. Alle pompen zijn namelijk ook te huur. En om het nog makkelijker te maken, kunt u nu uw pomp online reserveren via onze website. Het reserveren is geheel vrijblijvend, zodra de reservering binnen is, gaat een van onze specialisten voor u aan het werk. Indien nodig nemen we contact met u op voor extra informatie. Na het goedkeuren van ons voorstel wordt alles voor u geregeld.

Wilt u meer weten over onze pompen en waarom we marktleider zijn? Neem dan direct contact met ons op. Gorman-Rupp, The Pump People, voor iedere toepassing.

IMG_3195_330_J01-compressor

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.