Pompen voor de voedselverwerkende industrie

De pompen van Gorman-Rupp worden in vele industrieën gebruikt en ingezet. Zo ook de voedselverwerkende industrie, waarvoor we een complete lijn van zelfaanzuigende, standaard centrifugaal, en verdringerpompen produceren.

Van pluimvee tot tomatenkweker
Of binnen uw toepassing nu vloeistoffen verpompt moeten worden met abrasieve-, bijtende chemicaliën of vloeistoffen met veel vervuiling, Gorman-Rupp heeft de juiste pomp voor de klus. Onze pompen blijven jaar na jaar betrouwbaar presteren. En dat in de meest veeleisende omgevingen, waaronder slachterijen, melkverwerkers, conservenfabrieken en kwekerijen. Alles ondersteund door een volledig servicenetwerk en ongekende onderdelenvoorziening.

Snel leverbaar, ook verhuur
Ook als u de pomp maar voor een bepaalde tijd of klus gaat gebruiken kan Gorman-Rupp u daar mee helpen. Alle pompen zijn namelijk ook te huur. En om het nog makkelijker te maken, kunt u nu uw pomp online reserveren via onze website. Het reserveren is geheel vrijblijvend, zodra de reservering binnen is, gaat een van onze specialisten voor u aan het werk. Indien nodig nemen we contact met u op voor extra informatie. Na het goedkeuren van ons voorstel wordt alles voor u geregeld.

Wilt u meer weten over onze pompen en waarom we marktleider zijn? Neem dan direct contact met ons op. Gorman-Rupp, The Pump People, ook voor de voedselverwerkende industrie.

IMG_3195_330_J01-compressor

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.