Een overzicht van al onze NAT zelf aanzuigende centrifugaalpompen

We hebben het al vaker benoemd. De zelf aanzuigende centrifugaalpompen van Gorman-Rupp zijn toonaangevend in diverse industriële toepassingen. Denk daarbij aan afvalwater- en rioolwater verwerking en de grond- weg- en waterbouw. Gorman-Rupp biedt zowel NAT-zelf aanzuigende, als DROOG zelf aanzuigende pompen aan, maar wat zijn nu precies de onderlinge verschillen? Hier zetten we de NAT zelf aanzuigende centrifugaalpompen graag op een rijtje, in het volgende bericht vetellen we u graag alles over de DROOG zelf aanzuigende pompen.

80 Serie®
De 80 series zelf-aanzuigende centrifugaalpomp is al jarenlang één
van de werkpaarden uit de Gorman-Rupp stal. Een hoog rendement,
lage onderhoudskosten een korte aanzuigtijd, hoge opvoerdruk en
een ongekend grote aanzuighoogte zijn enkele kenmerken van dit ontwerp.
Bekijk de pompen

Ultra V Serie® and UltraMate®
Zelf-aanzuigende hoge druk centrifugaalpomp voor het verpompen van zware- en vervuilde vloeistoffen. Onderhoud is eenvoudig uit te voeren, en eventuele verstoppingen in de pomp kunnen snel worden verholpen dankzij het gepatenteerde ontwerp van het voordeksel.

De Ultra V pompen kunnen worden uitgevoerd met de Ultramate module, waarmee u zowel druk als debiet verhoogd, zonder de bekende verliezen aan efficiency en de extra vloeroppervlakte die u nodig heeft bij standaard serie-pomp opstellingen.
Bekijk de pompen

Super T Serie®
Zelf-aanzuigende centrifugaalpomp, speciaal ontworpen voor het verpompen van zware- en vervuilde vloeistoffen. Superieure vuildoorlaat capaciteit en een korte aanzuigtijd zijn enkele eigenschappen van deze populaire pompen.

Eradicator upgrade
Elke nieuwe- of bestaande Gorman-Rupp Super-T pomp kan worden voorzien van het gepatenteerde Eradicator system. Dit systeem maakt korte metten met vervuilingen die normaal gesproken een centrifugaalpomp tot stilstand brengen.
Bekijk de pompen

Super U Serie®
De Gorman-Rupp Super U behoort tot de meest efficiënte zelf-aanzuigende centrifugaalpompen op de markt. Het unieke hydraulische ontwerp en de gladde binnen afwerking zorgen voor lage weerstand en een hoog rendement. Bijzonder geschikt voor schoon en licht vervuild water.
Bekijk de pompen

Wilt u meer weten over de werking van een van deze zelf aanzuigende centrifugaalpompen of wilt u een pomp huren, neem dan nu contact met ons op. Gorman-Rupp, The Pump People, marktleider in zelf aanzuigende centrifugaalpompen.

Electrisch aangedreven Gorman Rupp pomp

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.