Grote vuildoorlaat is geen probleem met onze zelf aanzuigende centrifugaalpompen

Misschien wel het grootste probleem met de meeste pompen is dat ze snel verstopt raken wanneer er gewerkt wordt met zwaar vervuilde vloeistoffen. En dat is nu precies de kracht van de zelf aanzuigende centrifugaalpompen van Gorman-Rupp. Deze serie pompen is speciaal ontworpen voor het verwerken van (zwaar verontreinigd) industrieel afvalwater en rioolwater. De vuildoorlaat van deze zelf aanzuigende centrifugaalpompen loopt op tot wel 76 mm!

Mocht er onverwacht toch een eventuele verstopping optreden in de pomp, dan kan dit snel worden verholpen dankzij het gepatenteerde ontwerp van het voordeksel.

Zelf aanzuigende centrifugaalpomp voor iedere klus
Heeft u snel een zelf aanzuigende centrifugaalpomp nodig? Of gaat u deze maar voor een bepaalde tijd gebruiken? Dan helpt Gorman-Rupp u daar graag mee. Wij kunnen u aan de hand van uw projectomschrijving adviseren in de keuze voor een bepaalde pomp. U kunt ook direct aangeven welk pomp u wilt huren. Indien gewenst kunnen wij vooraf een vrijblijvende offerte voor u maken.

Ook voor complete projecten zijn wij de aangewezen partij. Wij ontwerpen, installeren, onderhouden en demonteren complete tijdelijke pompinstallaties op locatie in de gehele Benelux. Compleet op maat, ongeacht in welke industrie u zit of de periode waarin u de zelf aanzuigende centrifugaalpomp nodig heeft.

Wilt u meer weten over de werking van onze zelf aanzuigende centrifugaalpompen of wilt u een pomp, neem dan nu contact met ons op. Gorman-Rupp, The Pump People, marktleider in zelf aanzuigende centrifugaalpompen.

Electrisch aangedreven Gorman Rupp pomp

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.