Overzicht verhuur programma

Heeft u een betrouwbare pomp oplossing nodig, en wilt u niet meteen uw kapitaal vastleggen in machines? Dan is huren de oplossing voor u. Met ons uitgebreide verhuur programma bieden wij u een flexibele oplossing voor het inzetten van de beste pomp op uw project.

Heeft u snel een zelf aanzuigende centrifugaal pomp nodig? Of gaat u de geluidgedempte pompset maar voor een bepaalde tijd gebruiken? Dan helpt Gorman-Rupp u daar graag mee. Wij kunnen u aan de hand van uw projectomschrijving adviseren in de keuze voor een bepaalde pomp. U kunt ook direct aangeven welk pomp u wilt huren. Indien gewenst kunnen wij vooraf een vrijblijvende offerte voor u maken.

Ook voor complete projecten zijn wij de aangewezen partij. Wij ontwerpen, installeren, onderhouden en demonteren complete tijdelijke pompinstallaties op locatie in de gehele Benelux. Compleet op maat, ongeacht in welke industrie u zit of de periode waarin u een van onze pompen nodig heeft.

Om het nog makkelijker te maken, kunt u nu uw pomp online reserveren via onze website. Het reserveren is geheel vrijblijvend, zodra de reservering binnen is, gaat een van onze specialisten voor u aan het werk. Indien nodig nemen we contact met u op voor extra informatie. Na het goedkeuren van ons voorstel wordt alles voor u geregeld. Makkelijk en vlekkeloos.

Reserveer direct online

 

Gorman Rupp pompen verhuur

Diesel- of benzine aangedreven sets

Gorman-Rupp heeft een uitgbreide serie diesel- of benzine aangedreven pompsets in de verhuurvloot. van kleine 1 cilinder benzineversies tot pompen met 6 cilinder turbo dieselmotoren en met een opbrengst tot 1.400 m3/h.


Gorman Rupp pompen verhuur

Electrisch aangedreven sets

230V of 400 V electrisch aangedreven pompsets, indien gewenst compleet geleverd met een frequentie regelaar en alle andere benodigde toebehoren.Gorman Rupp pompen verhuur

Toebehoren en accessoires

Slangen, koppellingen, watermeters, zuigkorven, drijvers ; we hebben het allemaal voor u. Net als frequentieregelaars, externe brandstoftanks etc.