Home / Marktsegmenten

Voor elk marktsegment de juiste pomp van Gorman-Rupp.

Gorman-Rupp is sinds 1933 uitgegroeid tot een van ‘s-werelds toonaangevende fabrikanten van pompen. Er zijn in die tijd meer dan een miljoen Gorman-Rupp-pompen en pompstations geïnstalleerd.

Met ons uitgebreide assortiment van vele duizenden pomptypes, zijn we ervan overtuigd dat voor elke toepassing een geschikte pomp van Gorman-Rupp te vinden is.

Een selectie van marktsegmenten waarin Gorman-Rupp actief is: 

Aannemerij

Agrarisch

Brandstoffen

Industrie

Mijnbouw

OEM-toepassingen

Rioolwater

Financiële oplossingen

 

Koop, huur of lease, u heeft te allen tijde de zekerheid van de betrouwbare technologie van Gorman-Rupp. Wilt u financiële flexibiliteit om te ondernemen, en niet meteen uw kapitaal vastleggen in machines? Dan heeft Gorman-Rupp altijd een oplossing voor u. Met ons Gorman-Rupp Rental-programma heeft u de keuze uit honderden pompsets – voor korte én langdurende inzet in uw projecten. Verder is maatwerk mogelijk met ons  aantrekkelijke leaseprogramma.

Onze
Services

 

Ze noemen ons niet voor niets ‘The Pump People’, want we zijn allemaal verzot op de technologie van pompen. Dat onze technologie betrouwbaar is, blijkt wel uit de maximaal 5 jaar garantie* die we op onze producten kunnen bieden. Mocht er onverhoopt toch eens een probleem zijn, dan staat onze 24/7-servicedienst altijd voor u klaar. Dankzij onze voorraad van meer dan 20.000 reserveonderdelen en onze verhuurvloot van 400 units, bent u ervan verzekerd dat u snel weer aan de slag kunt.

Laat ons contact met u opnemen

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.