Interessante opties voor de Gorman-Rupp S-Line

De Gorman-Rupp diesel aangedreven mobiele S-Line pomp sets zijn standaard al zeer compleet. Toch is voor deze serie krachtige pompsets ook nog een grote serie mooie opties verkrijgbaar, waarvan we er hier graag twee in de schijnwerpers zetten.

Olie aftap pluggen met snel koppeling systeem

Olie verversen is vaak een lastig klusje, zeker als de ruimte beperkt is. Het leidt vaak tot knoeien, vieze handen en er bestaat het risico dat zand en andere vervuiling in de motor komt. Met de handige aftap systemen van Gorman-Rupp is dit allemaal verleden tijd. Het systeem bestaat uit twee delen:

  • een snelkoppeling, die op de plaats van de originele carterplug is geplaatst
  • een aftap slang (L=1.300mm)

Bij het aftappen draait u de slang eenvoudig op de snelkoppeling. De snelkoppeling opent zich vanzelf, en de olie stroomt uit de motor. Dankzij de handige aftapslang kan de olie zonder knoeien worden opgevangen en worden afgevoerd. De voordelen nog even op een rijtje:

  • Milieu vriendelijk
  • Schoon en hygiënisch
  • Snel en efficient
  • Betrouwbaar

2-weg klep voor externe brandstoftank

Dankzij de nieuwste generatie dieselmotoren, waarmee de Gorman-Rupp S-Line pomp sets zijn uitgerust zijn deze schoon en zuinig. De grote standaard brandstoftank zorgt dan ook voor een lange autonome draaitijd. Toch kan het voorkomen dat u graag een extra brandstoftank aansluit. Daarvoor bieden wij een 2 weg klep, waarmee dit eenvoudig te realiseren is. De grote bedieningshandel zorgt er voor dat u makkelijk kunt schakelen tussen de interne brandstof tank, en de externe tank.

Actie : krijg bovenstaande opties als STANDAARD

Wanneer u besluit om nu een nieuwe Gorman-Rupp S-Line diesel aangedreven mobiele pomp set aan te schaffen, krijgt u de olie aftap set en de 2-weg klep standaard. Deze actie loopt nog tot en met 30 juni 2021.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.