Gorman-Rupp doet mee met de European Rental Week

De European Rental Week is een jaarlijks evenement dat gewijd is aan de promotie van verhuur in heel Europa en vindt plaats van 9 tot 15 oktober 2023.

Het thema voor dit jaar is ‘Investeren in mensen’. Bij het verhuren van pompen zijn mensen essentieel voor het succes. Deze week besteden we daarom elke dag extra aandacht aan onze medewerkers en de mensen die bij onze klanten werken via onze social media kanalen. We zijn niet voor niets ‘The Pump People’.

Archy, jouw beste vriend in pompverhuur

Dit jaar is Archy is de oplossing voor zorgeloze pompverhuur gelanceerd door Gorman-Rupp. Met het ontwikkelen van Archy Rental is vooral gedacht aan de mensen voor en achter pompverhuur. Archy helpt je namelijk op een eenvoudige en snelle manier aan de juiste pomp voor al jouw projecten.

Weet je niet welke pomp geschikt is voor jouw project? Archy adviseert je bij de keuze van de juiste pomp voor jouw specifieke behoeften. Of je nu op zoek bent naar een pomp voor korte of voor langere tijd, Archy heeft de juiste oplossing voor je. Via Archy selecteer, reserveer, huur en beheer je de pompen die je nodig hebt voor jouw project.

Heb je liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook! Onze mensen staan je graag te woord. Zij gebruiken Archy dagelijks en kunnen je daarmee snel en eenvoudig helpen.

Archy is niet voor niets jouw beste vriend in pompverhuur.

Speciale actie Archy

Archy, jouw beste vriend in pompverhuur, heeft iets speciaals voor je!
Als je in deze week een account aanmaakt op ArchyRental.nl, maak je kans op een ongelofelijk handige prijs: een draadloze oplader voor je telefoon!

Om deel te nemen:
1. Klik hier om je aan te melden 👉 https://archyrental.nl/
2. Klik op ‘Login of Registreren’
3. Klik op ‘Account aanmaken’
4. Vul je gegevens in en maak automatisch kans op onze draadloze oplader

Verhuurpartners

Heb je al een account?  Niet getreurd, je doet automatisch mee en maakt ook kans op deze handige prijs.

Waarom zou je nog langer wachten? Maak gebruik van Archy, powered by Gorman-Rupp. Ga naar ArchyRental.nl en ontdek hoe gemakkelijk het is om een pomp te huren.

European Rental Week 2 (1) (1)

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.