Het Reliasource – SCS systeem:

Het pompstation van de toekomst

Kom kijken bij de vernieuwende, zelfreinigende pompoplossing van Gorman-Rupp

Probleem oplossende turn-key opstelling voor huishoudelijk- en industrieel afvalwater

We kennen allemaal de problemen bij traditionele afvalwater pompsystemen ; Ophoping van vuil op de bodem van de put, drijflagen, verstoppingen, geur en corrosie door de inwerking van H2S gassen. Zo maar een greep uit de moeilijkheden waar je tegen aan loopt.

Het Reliasource – SCS systeem van Gorman-Rupp is de oplossing voor al deze problemen. Of het nu gaat om de bouw van een nieuw pompstation of de renovatie van een oud (traditioneel-) gemaal ; Gorman-Rupp heeft de perfecte en bewezen oplossing in huis.

SCS System Update EN_LR-6

Energie efficiënt ; belangrijker dan ooit

Het gebruik van Gorman Rupp zelfaanzuigende pompen met het SCS-systeem kan energie besparen. Traditionele putten werken vaak op maximale snelheid, wat leidt tot hoge wrijvingsverliezen. Het SCS-systeem minimaliseert deze verliezen door stroomregeling op een bepaald niveau, wat leidt tot efficiënter gebruik van energie en lagere operationele kosten.

Kosten besparend

De aanleg of de renovatie van een afvalwater pompstation vergt een behoorlijke investering. Met de aanleg van een Reliasource – SCS systeem van Gorman-Rupp bespaart u ruim 6% op de integrale kosten in de eerste 5 jaren na ingebruikname ten opzichte van een traditioneel dompelgemaal. En die besparing kan oplopen tot wel 40% tijdens de levensduur van het gemaal. Hoe we dat weten? Dankzij de 1000-den bovengrondse rioolwater installaties die Gorman-Rupp levert wereldwijd!

Veiligheid en hygiëne
Een bovengrondse pompopstelling heeft heel veel voordelen op het gebeid van veiligheid en hygiëne. Stel je eens voor; geen elektriciteit in het afvalwater, geen mensen meer die in de put moeten voor onderhoud, geen pompen die aan de buitenkant vervuild zijn. Wat een gemak!

Zien is geloven

Schrijf je kosteloos in voor een demonstratie.

Zien is geloven zegt het spreekwoord, en niets is minder waar wat onze oplossingen voor rioolgemalen betreft. Wij hebben in ons demo centrum in Waardenburg een compleet draaiende demo installatie staan en we nodigen je van harte uit om dit te komen bekijken.

Vanaf 10 uur ontvangen we je in Waardenburg, laten je met trots ons bedrijf zien en vertellen je alles over de zelfaanzuigende bovengrondse vuilwater pompen. Na een kleine lunch gaan we over tot de demonstraties van de Reliasource en SCS systemen.

Programma

Tijd Activiteit
10:00 uur Welkom
10:30 uur Rondleiding door het bedrijf
11:00 uur Presentatie van het bedrijf Gorman Rupp (geschiedenis - heden)
11:30 uur Zelfaanzuigende pompen (T-U-V)
12:00 uur Lunch
12:45 uur Presentatie SCS-systeem
13:15 uur Demonstratie SCS-systeem
14:00 uur Einde van de training
Priming tower demo
GRE presentation

Demo data's

28 februari (volgeboekt)

10 april

8 mei

12 juni

11 september

9 oktober

6 november

 

Inschrijving Reliasource – SCS systeem demonstratie