De voordelen van het leasen van een pomp

De economie van vandaag vraagt om snelheid en dynamiek. Dat betekent dat u de kansen moet pakken zodra ze zich aandienen. Wachten met investeren totdat er geld genoeg is? Kan, maar de kans is groot dat u de boot dan al gemist heeft. Waarom dus kopen in plaats van leasen? Door te leasen beschikt u over een bedrijfsmiddel zónder meteen de hele investering te doen. Er wordt vervolgens per maand betaald.

Leasen bij Gorman-Rupp betekent in het kort

  • U kunt een Gorman-Rupp kwaliteitsproduct inzetten tegen een vast bedrag per maand
  • U legt uw werkkapitaal niet vast in machines, dat geeft u flexibiliteit om te ondernemen
  • De pomp komt op uw balans en u geniet daarmee van de bestaande fiscale voordelen
  • U kunt de BTW tijdelijk meefinancieren (optioneel)
  • Na einde van looptijd bent u volledig eigenaar van uw Gorman-Rupp pomp

Wij vertellen u graag meer

Neem contact met ons op en laat u vrijblijvend voorlichten over de mogelijkheden en de voorwaarden van het Gorman-Rupp lease programma. Ondernemers willen steeds meer investeren. Niet op één onderdeel, maar juist op meerdere zaken binnen het bedrijf. U heeft bijvoorbeeld een nieuwe machine nodig, maar de bedrijfsauto is ook aan vervanging toe. U denkt dan twee keuzes te hebben. Het is óf een nieuwe machine kopen óf de bedrijfsauto vervangen. Of misschien allebei?

Wilt u meer weten over het leasen van pompen? Neem dan direct contact met ons op. Gorman-Rupp, The Pump People, wij weten alles van pompen.

Gorman Rupp Tandwielpompen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.