Maatregelen in verband met coronavirus

Het coronavirus (COVID-19) heeft invloed op ieders dagelijks leven. Ook wij volgen de ontwikkelingen op de voet, en nemen maatregelen om de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en samenwerkingspartners te beschermen. We willen dit graag toelichten, en vragen – waar nodig – om uw steun en medewerking.

Veiligheidsmaatregelen in onze vestigingen
We volgen de richtlijnen van het RIVM, lokale overheden en de Wereldgezondheidsorganisatie WHO, bijvoorbeeld door het regelmatig wassen van handen of thuisblijven bij ziekteverschijnselen. Daarnaast bekijken we continu waar we in ons proces veiligheidsmaatregelen kunnen aanscherpen. We hebben de volgende aanvullende acties genomen:

  • Voor al onze geretourneerde huurpompen of pompen die gerepareerd moeten worden, vragen wij onze klanten om een spoelverklaring. Daarmee weten we zeker dat deze pompen, met name als deze ingezet zijn voor rioolwerkzaamheden, veilig zijn voor onze monteurs om aan te werken.
  • Alle bezoekers van onze vestigingen wordt gevraagd om een gezondheidsverklaring in te vullen bij aankomst, en om minimaal 2 meter afstand te houden tot elkaar. We vragen om uw begrip voor deze maatregel.
  • Zakelijke bezoeken worden tot een minimum beperkt en ons kantoorpersoneel werkt zoveel mogelijk thuis. Verder zijn onze engineering- & productiemedewerkers opgesplitst in separaat werkende teams – om verspreiding van het virus te beperken.

Invloed op onze dienstverlening
Tot nu toe zijn onze productie- en serviceprocessen niet negatief beïnvloed door de wereldwijde situatie. Onze focus blijft nog steeds om u, als klant, optimaal van dienst te zijn met de verhuur of verkoop van pompen, onderhoud of levering van vervangingsonderdelen.

Gorman-Rupp heeft altijd een strategie gehanteerd om zeer grote voorraden aan te houden. Momenteel hebben we dan ook ruime hoeveelheden pompen en vervangingsonderdelen beschikbaar in onze distributiecentra in Europa (gevestigd in Nederland en België) en in de Verenigde Staten. Uiteraard volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus zich in razendsnel tempo op, dus zullen we de situatie continu monitoren, en daarop inspelen.

U kunt ervan op aan dat wij – ondanks de moeilijke situatie – onze uiterste best doen om de kwaliteit en service te bieden die u van ons gewend bent. We danken u voor uw begrip en steun, en we hopen dat u en uw families in goede gezondheid blijven. Laten we goed op elkaar en op onszelf passen in deze tijden!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.