Waterpomp

Speciaal voor het verwerken van industrieel afvalwater, rioolwater en schoon water biedt Gorman-Rupp diverse uitvoeringen waterpompen. Het soort water dat verpompt dient te worden bepaalt de soort pomp inclusief het waaiertype. Onze industriële waterpompen zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten en voldoen aan de hoogst gestelde eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Tevens bieden wij diverse vormen van ondersteuning aan de gebruikers van onze pompen. Benieuwd welke soort waterpomp het meest geschikt is voor uw situatie? Vraag ons gerust om advies, al vele jaren zijn wij wereldwijd specialist op het gebied van (zelfaanzuigende) centrifugaal– en tandwielpompen.

Welke waterpomp is voor u van toepassing?

Voor het verpompen van rioolwater en afvalwater beschikken wij over de series Ultra V, Super T, PA en de 10 serie. Is er sprake van corrosieve– of abrassieve toepassingen dan kunnen er speciale materialen worden gekozen. Van deze vuilwaterpompen loopt de vuildoorlaat op tot 3” (76 mm!). De 80 en 0 series van Gorman-Rupp zijn ontworpen voor de verwerking van schone vloeistoffen zoals schoon water, smeermiddelen en brandstoffen.

Optimale waterpompprestaties

Onze industriële waterpompen zijn geschikt voor de meest veeleisende werkzaamheden. Zij klaren iedere klus, ongeacht de waterkwaliteit. Vanuit onze vestigingen in Culemborg en Namen staan wij altijd klaar voor onze klanten. Via ons uitgebreide distributienetwerk bedienen wij de rest van Europa. Voorop staan kwaliteit, kennis van onze producten en het bieden van een perfecte klantenservice.

Koop, huur of lease uw waterpomp direct online

Al onze waterpompen hebben wij op voorraad. U heeft bij Gorman-Rupp niet alleen de mogelijkheid een waterpomp te kopen, ook huren of leasen behoren tot de opties. Naast het leveren van pompen zijn wij er ook altijd voor u om u bij te staan tijdens het keuzeproces. U bent bij ons tevens aan het juiste adres voor onderhoud, onderdelen en reparatie van uw pompen. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen