Verkoop, leasing, verhuur en service van pompen

Gebouwd op meer dan 80 jaar ervaring

Gorman Rupp Europe BV

Wij zijn een dochteronderneming van Gorman-Rupp USA, sinds 1933 een bekende fabrikant van centrifugaalpompen en tandwielpompen. Vanuit onze vestigingen in Culemborg en Namen (België) staan wij klaar voor onze klanten in de Benelux. De rest van Europa bedienen wij via een uitgebreid distributienetwerk. Kwaliteit, kennis van onze producten en de toepassingen, en een perfecte klantenservice staan bij ons voorop. Neem gerust eens contact op met een van onze pomp specialisten, wij staan graag voor u klaar.

Leer ons team kennen

Verkoop van pompen

Gorman-Rupp is een specialist op het gebied van centrifugaal pompen en tandwielpompen. Met name onze zelf-aanzuigende centrifugaal pompen zetten al decennia lang de standaard in de markt. De Gorman-Rupp centrifugaal pompen worden toegepast in bijvoorbeeld de grond-weg-en waterbouw (GWW), voor het verpompen van industrieel- en huishoudelijk afvalwater, en in de meest uiteen lopende OEM toepassingen. De Gorman-Rupp tandwielpompen excelleren bij het efficiënt verpompen van dik-vloeibare stoffen zoals olie, vetten, verf en bitumen. Naast het leveren van pompen, kunt u bij ons ook altijd terecht voor deskundig advies. En omdat zelfs de beste pompen ter wereld wel eens aandacht nodig hebben bent u bij ons ook aan het juiste adres voor onderhoud, onderdelen en reparatie. Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Bekijk onze producten

Verhuur van pompen

Gorman-Rupp Europe B.V. is een van de grootste verhuurders van industriële pompen. Op onze locaties in Nederland en België hebben we ruim 400 pompsets ter beschikking, zowel elektrisch aangedreven, als diesel of benzine aangedreven. Van kleine membraan pompen tot en met zware slurry pompen en met een opbrengst tot meer dan 1.400 m3/h. Daarbij is Gorman-Rupp sterk in project verhuur. Wij ontwerpen, installeren, onderhouden en demonteren complete tijdelijke pompinstallaties op locatie in de Benelux. Elektrisch- of diesel aangedreven, voor industrie, waterzuivering, korte of lange tijd ; alles op maat voor uw project.

Meer informatie over huren

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.