Vacature Engineer WTB / Werkvoorbereider

Ben jij een ondernemende techneut met een afgeronde MBO en/of HBO werktuigbouwkunde opleiding?

Ervaring? Kennis van pompen? Dat zoeken we niet per sé. Gek van pompen wordt je vanzelf wel als je eenmaal hier werkt. Daar zorgen wij wel voor. Wat wij zoeken is passie voor techniek. Wat wij zoeken is secuur werken. Wat wij zoeken is iemand die het leuk vind om onze klanten blij te maken met weer een prachtige Gorman-Rupp pomp.

Gorman-Rupp Europe is onderdeel van de Amerikaanse pompenfabrikant Gorman-Rupp in Mansfield, USA. Met vestigingen in Nederland en België en een groeiend distributienetwerk werken we aan de expansie in Europa. Vanuit de vestiging in Nederland bedienen wij onze klanten en distributeurs in Europa met het uitgebreide Gorman-Rupp programma.  Voor de vestiging in Waardenburg zoeken wij een:

Engineer WTB / Werkvoorbereider 

Onze engineering ontwerpt en tekent de pompsets die wij in Nederland bouwen. Dit zijn zowel elektrisch- als diesel aangedreven pomp sets. Als engineer zorg je voor de vertaling van het initiële concept naar een maakbaar ontwerp waarbij je kijkt naar kwaliteit, design, kosten en maakbaarheid. Vervolgens verwerk je dit ontwerp naar gedetailleerde mono- en samenstellingstekeningen, voor het fabriceren van alle onderdelen en als handleiding voor de assemblage.

Daarnaast zal je ca. 30% van je tijd bezig zijn met de werkvoorbereiding. Na de vrijgave van de engineering documenten zorg je voor de juiste verwerking van alle onderdelen in ons ERP systeem, en voor de opbouw van de productie orders met stuklijsten.

Pak deze kans en solliciteer nu!

Gorman Rupp Europe BV, t.a.v. de heer Jurien van der Voorn (jurien.vandervoorn@gormanrupp.com)
Zandweistraat 19
4181 CG  Waardenburg
Tel : 085 – 7730080 of stuur een appje naar 06-38172632

Solliciteren kan via:
Gorman Rupp Europe BV,
t.a.v. de heer Arnoud Konings (arnoud.konings@gormanrupp.com)
Zandweistraat 19
4181 CG Waardenburg
Tel : 085 – 7730080
of stuur een appje naar 06-51582052

Gorman Rupp centrifugaal pomp Ultra V serie
Centrifugaal pomp