Alternatieve beursstand Aqua Nederland

Welkom op onze virtuele beursstand!

Normaal gesproken zouden we u misschien verwelkomt hebben op onze beursstand tijdens Aqua Nederland in Gorinchem. Dan hadden we samen een kop koffie gedronken en u het laatste nieuws van Gorman-Rupp kunnen tonen. Helaas kan dit nu niet, maar we hebben u wel nieuws te vertellen. Op deze virtuele beursstand stellen wij ons graag aan u voor en tonen u de laatste nieuwtjes.

GR_logo-europe_PP
Hot Cup of Coffee Isolated on White Background.

Even voorstellen

Onze mensen stellen zich graag even aan uw voor.

Play Video

Wilco van de Giessen

Sales Engineer West-Nederland
t: +31(0)6 3035 9235
e: wilco.vandegiessen@gormanrupp.com

Play Video

Richard van Gils

Sales Engineer Oost-Nederland
t: +31(0)6 1472 2287
e: richard.vangils@gormanrupp.com

Play Video

Jan Heuvel

Accountmanager Overheden
t: +31(0)6 2387 0953
e: jan.heuvel@gormanrupp.com

Beursnieuws

De kracht van het Eradicator systeem

Wie zwaar vervuild water of vloeistof pompt kan soms te maken krijgen met dermate groot vuil dat de desbetreffende pomp onmiddellijk vastloopt. Plastic stukken is hiervan een goed voorbeeld. Of verpakkingsmaterialen bijvoorbeeld. Gelukkig is dat nu verleden tijd met het innovatieve Eradicator systeem.

Elke nieuwe- of bestande Gorman-Rupp Super-T pomp kan worden voorzien van het gepatenteerde Eradicator system. Dit systeem maakt korte metten met vervuilingen die normaal gesproken een centrifugaal pomp tot stilstand brengen. Kijk hiernaast naar ons webinar over de Eradicator.

Play Video

Reliasource® bovengrondse pompstations: praktischer, veiliger, efficiënter

Play Video

U hoeft zich niet langer bezig te houden met ingewikkelde ontwerpen. Gorman-Rupp ontwerpt en bouwt voor u het complete pompstation. De zelfaanzuigende centrifugaalpompen worden in onze fabriek gemonteerd in een speciaal daarvoor ontworpen behuizing en zijn snel en veilig bereikbaar. Tijdsbesparend, veilig en hygiënisch werken. Bovendien 'plug-and-play'.

Onopvallend van buiten, pure high-tech van binnen. Elk Gorman-Rupp Reliasource® pompstation wordt klantspecifiek gebouwd en zit vol technologie. De pomp (standaard van 2" tot en met 6"), aandrijving, besturing, verlichting en verwarming: alles zit in de zeer compacte behuizing van glasvezelversterkte polyester. Onderhoudsarm, en corrosie- en vandalismebestendig.

Wij hebben een leuke animatie film gemaakt over het principe van de Reliasource® bovengrondse rioolgemalen. Klik op de afbeelding om het filmpje te bekijken.