Ons Team

Het team van Gorman-Rupp bestaat uit enthousiaste specialisten, die voor u klaar staan om u te helpen met al uw pomp vraagstukken. Enkele van onze mensen stellen zich graag even aan u voor.

Peter Buskop

Technisch advies en verkoop
Buitendienst

Met bijna 20 jaar ervaring in de pompenbranche is Peter u graag van dienst met al uw vragen over pomptoepassingen. Peter is uw aanspreek persoon in het westelijk deel van Nederland.

e-mail : pbuskop@gormanrupp.com
tel : 0031-(0)6-53576168


Jan Heuvel Gorman-Rupp

Jan Heuvel

Technisch advies en verkoop
Buitendienst

Bijna 3 decennia in de pomptechniek staan hier voor u ter beschikking. Jan is uw aanspreek persoon in het oostelijk deel van Nederland.

e-mail : jheuvel@gormanrupp.com
tel : 0031-(0)6-23870953Mariska Maandag

Verkoop, verhuur en werkvoorbereiding

Mariska helpt u graag met al uw technische pompvraagstukken, de verhuur en informatie over service en onderdelen. Als werkvoorbereider zorgt ze voor een vlotte afhandeling van uw orders. Plaatsvervanger voor de verhuur afdeling.

e-mail : MMaandag@gormanrupp.com


Wesley Hazenberg

Verkoop en verhuur                                                                               

Als jongste telg binnen de Gorman-Rupp familie helpt Wesley u graag met veel enthousiasme bij technische pompvraagstukken en informatie over service en onderdelen.

e-mail : WHazenberg@gormanrupp.com
Ashley de Koster

Medewerkster front office

Ashley staat u alijd met een glimlach te woord en zorgt voor een welkome ontvangst.

e-mail : adekoster@gormanrupp.com
tel : 0031-(0)85-7730080


Nico van Lopik

Inkoop en Logistiek

Nico zorgt voor de opslag en de uitgifte van meer dan 20.000 onderdelen en pompen uit ons magazijn in Culemborg! Hij verzorgt tevens de inkoop van technische voorraad artikelen.

e-mail : Nvanlopik@gormanrupp.comChris van der Gaag

Branch manager

Chris is verantwoorlijk voor alle activiteiten van Gorman-Rupp Europe BV. Hij houdt zich vooral bezig met verkoop, marketing, technologie- en ontwikkelingen en kwaliteitsbeheer.

e-mail : Cvandergaag@gormanrupp.com


Dennis Criellaard

Controller

Het financiele brein van Gorman-Rupp Europe B.V. en tevens nauw betrokken bij IT projecten.

e-mail : DCriellaard@gormanrupp.com
Ed Dreessens

Specialist nieuwbouw

Ed assembleert bij Gorman-Rupp de nieuwe pompsets. Gemonteerd, getest en nog een keer netjes gepoetst, onze pompen gaan pas weg als Ed tevreden is!


Don Henwood

Specialist verhuur

Samen met zijn collega’s zorgt Don ervoor dat onze verhuurpompen altijd in optimale conditie verkeren. Huren Bij Gorman-Rupp betekent tenslotte zekerheid.Dirk Zondag

Service monteur

Dirk verzorgt op locatie door heel Nederland het onderhoud en eventuele reparaties van de Gorman-Rupp, Selwood en AMT pompen.  Een zeer ervaren monteur die zorgt dat alles werkt naar tevredenheid.