Leasing & financiering

De economie van vandaag vraagt om snelheid en dynamiek. Dat betekent u de kansen moet pakken zodra ze zich aandienen. Wachten met investeren totdat er geld genoeg is? Kan, maar de kans is groot dat u de boot dan al gemist heeft. Waarom dus leasen in plaats van kopen? Door te leasen beschikt u over een bedrijfsmiddel zónder meteen de hele investering te doen. Heeft u een betrouwbare pompoplossing nodig, en wilt u niet meteen uw kapitaal vastleggen in machines? Dan heeft Gorman-Rupp altijd een leasing- of financieringsoplossing voor u.

 

Gorman-Rupp leaseprogramma

In samenwerking met DLL Equipment Lease bieden wij u een aantrekkelijk leaseprogramma aan. Zo beschikt u snel over een Gorman-Rupp pompinstallatie tegen een vaste prijs per maand. Bereken hieronder snel uw maandelijkse leasebedrag.


 

Met Gorman-Rupp leasing hoef je niet te kiezen

Ondernemers willen steeds meer investeren. Niet op één onderdeel, maar juist op meerdere zaken binnen het bedrijf. U heeft bijvoorbeeld een nieuwe machine nodig, maar de bedrijfsauto is ook aan vervanging toe. U denkt dan twee keuzes te hebben. Het is óf een nieuwe machine kopen óf de bedrijfsauto vervangen. Of misschien allebei? Neem contact met ons op en laat u vrijblijvend voorlichten over de mogelijkheden van het Gorman-Rupp leaseprogramma.

 

Samengevat: leasen bij Gorman-Rupp
  • U kunt een Gorman-Rupp kwaliteitsproduct inzetten tegen een vast bedrag per maand
  • U legt uw werkkapitaal niet vast in machines, dat geeft u flexibiliteit om te ondernemen
  • De pomp komt op uw balans en u geniet daarmee van de bestaande fiscale voordelen
  • U kunt de BTW tijdelijk meefinancieren (optioneel)
  • Na einde van looptijd bent u volledig eigenaar van uw Gorman-Rupp pomp