Industriële pompen

Gorman-Rupp is gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en leasing van industriële pompen en biedt vrijwel altijd een pomp die van toepassing is op uw situatie. Wij hebben pompen voor verschillende werkgebieden beschikbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de industrie, aannemerij en mijnbouw. Onze pompen zijn zeer geschikt voor de verwerking van industriële vloeistoffen. Als marktleider beschikken wij over de kennis en ervaring om advies op maat uit te brengen. Al onze pompen zijn ontworpen met het oog op betrouwbaarheid, levensduur en eenvoudig onderhoud.

Ons assortiment industriële pompen

De pompen van Gorman-Rupp komt u in de meest veeleisende industriële omgevingen tegen. Maand na maand en jaar na jaar kunt u vertrouwen op onze pompen. Een greep uit onze assortiment industriële pompen:

 

Of u nu een industriële pomp zoekt om agressieve vloeistoffen of dikke substanties te verpompen, bij ons vindt u altijd de juiste pomp. Zo zijn de pompen uit de Ultra V, Super T en 10 series ontworpen voor het verpompen van industrieel afvalwater en rioolwater. De 80 en U series verwerken met gemak slurries en de 0 series zijn erg geschikt om schone vloeistoffen weg te pompen. Wilt u weten welke pomp het meest geschikt is voor uw werkzaamheden? Onze specialisten helpen u graag met het beantwoorden van al uw specifieke vragen.

5 jaar garantie

De garantie die Gorman-Rupp biedt is toonaangevend in deze branche. Dankzij de hoogstaande kwaliteit van onze pompen, het betrouwbare productieproces en strenge test hebben wij het volste vertrouwen in onze industriële pompen. Bij ons bent u verzekerd van een garantie van maar liefst 5 jaar op iedere pomp. Wij bieden ook diverse huur en lease opties. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen